Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

GAZİ MUSTAFA PAŞA İMAM HATİP ORTAOKULU

Telefon : 02164391026
Belgegeçer : 02164391026
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://tuzlagazimustafapasaimamhatiport.meb.k12.tr
Adres : Akfırat Mah. 2.Cadde No21 Tuzla İstanbul
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin gelişimine sağlanacak özgün katkılarla Gazi Mustafa Paşa İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde çağın gerektirdiği bilgi beceri ,ahlak değer ve teknolojinin etkin bir şekilde kullanımı sağlanarak, ülke,öğrenci ve velilerin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayacak kaliteli bir kurum olmaktır.
MİSYON : Gazi Mustafa Paşa İmam Hatip Ortaokulu müdürlüğü ;milli eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri içerisinde yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesi, gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, milli birlik ve bütünlük içinde iktisadi sosyal ve kültürel kalkınmanın desteklenmesi hızlandırılması ve sosyal, kültürel alanda kimlik kazandırmada sevgi ve hoşgörü dolu bir ortamda açık, paylaşımcı bir iletişimle güvenli sıcak ve yüreklendirici bir öğrenme ortamı sağlamaktır.
BAŞARILAR : Atletizmde okulumuz; gülle atma, cirit atma İstanbul şampiyonu, bölge şampiyonu ve cirit atmada Türkiye 2. olmuştur.

Öğretmen :8
Öğrenci :63
Derslik :7
Kütüphane Kitap Sayısı :829
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler : 09.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : TUZLADAN 133P, KARTAL PENDİK’TEN 133AK İLE AKFIRAT YAZANLARLA VE KARTAL PENDİK ŞEYHLİ HARMANDERE GÜZERGAHINDAN 132 NUMARALI OTOBÜSLERLE ULAŞILABİLİR
Yerleşim Yeri : AKFIRAT MAH. 2. CADDE NO:21
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 25 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :